Salvatori puși pe drumuri în urma unui apel la 112 posibil fals

In urma unui apel venit prin 112, salvamontistii maramureseni au fost anuntati ca in zona comunei Barsana, pe valea Frumuselii, se afla un barbat accidentat care nu se poate deplasa. Salvatorii au luat legatura cu accidentatul care se plangea de dureri puternice in zona abdominala si a membrului superior. Spunea ca se afla cazut undeva pe o claie de fan si cerea disperat ajutorul.

Din cauza drumului forestier spalat de ape care a devenit impracticabil ambulanta nu putea ajunge la accidentat, asa ca s-a dispus deplasarea unui echipaj de prim raspuns al Salvamont Maramures formatia Cavnic. Acesta a pornit de urgenta catre zona in care se afla accidentatul. La un moment dat barbatul avea telefonul in chis, nemaiputandu-se comunica. Au fost verificate valea Frumuselii , fiecare drum forestier, santuri, rape de pe traseul comunicat de accidentat si nu a fost nici urma de acesta.

Din discutiile salvamontistilor cu colegii de la ambulanta si politie si din verificarile facute de ei individul ar mai fi avut solicitari catre 112 si in trecut dupa care nu a mai fost de gasit in zona anuntata, fiind identificat ulterior intr-o alta locatie si refuzand sa coopereze.

Ramane ca de-acum Politia sa il localizeze cat mai curand si sa dispuna masurile legale daca se va constata ca a fost doar o farsa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.