VIDEO | S-a lăsat liniștea peste Baia Mare după instituirea carantinei zonale

Municipiul Baia Mare este primul oraș important din țara noastă care a intrat în carantină timp de 14 zile având în vedere valoarea ratei de infectare peste limita de alertă. Dacă până acum străzile erau aglomerate, acum, după instituirea carantineri zonale, s-a lăsat liniștea peste Baia Mare.

Principale măsuri luate se referă la interzicerea circulaţiei în spaţii publice a  persoanelor, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe propria răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator (adeverinţă eliberată pentru circulaţie în intervalul orar 6.00-22.00, semnată şi ştampilată de către conducătorul unităţii-instituţiei/unităţii/operator/agent economic, etc).

Instituirea măsurii de carantinare zonală a municipiului Baia Mare a fost stabilită pentru o perioadă de 14, zile, începând din11 noiembrie ora 17.00, iar în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, vor fi luate şi alte decizii pentru prevenirea, limitarea şi răspândirea infecţiei cu COVID-19.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.