S-a deschis sezonul la vânătoarea de hoţi

S-a deschis sezonul la vânătoarea de hoţi

La Borşa, ieri seară, în jurul orei 19, 30, o persoană a pătruns în spaţiul unei pensiuni turistice de pe strada Rodnei şi a sustras o combină muzicală. Hoţul nu a ajuns prea departe, fiind identificat în scurt timp de către o patrulă de siguranţă publică care l-a susprins pe individ cu respectiva combină muzicală în braţe.
    Astfel, Marius S., de 26 de ani, din Borşa, va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu.
    În data de 03 mai a.c., la Dragomireşti, a fost reclamat furtul unui moped înregistrat pe numele unui cetăţean din oraş. A fost identificat suspectul faptei în persoana lui  Ştefan B., de 30 ani din aceeaşi localitate. Scuterul a fost recuperat şi predat părţii vătămate iar suspectul va fi cercetat de către poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Şi la Sighetu Marmaţiei au fost identificaţi suspecţii unui furt comis în cursul lunii martie din curtea unui cetăţean din aceeaşi localitate. Cei trei au pătruns atunci pe proprietatea părţii vătămate, situată pe strada Hotarului din Sighet şi au sustras mai multe piese pentru camion. Suspecţii identificaţi de poliţişti sunt minori de 13 şi 14 ani, vecini cu păgubitul care şi-a recuperat bunurile in totalitate. 
  Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat trei suspecţi de furturi din magazine de desfacere a produselor de telefonie mobilă de pe raza municipiului nostru. Cei trei, Tudor M., de 25 de ani, Sorin C., de 23 de ani şi Andrei C., de 18 ani, sunt toţi din Turda, judeţul Cluj şi au antecedente penale.  Ei au recidivat sustrăgând telefoane mobile în valoare de 3.500 lei.  Poliţiştii l-au reţinut pe Tudor M. şi urmează a fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 Tot ieri, din arestul IPJ Satu Mare a fost transferat în arestul IPJ Maramureş, Romeo T., de 27 ani, domiciliat în Satu Mare, unde a fost arestat pentru comiterea mai multor furturi din locuinţă. Acesta „colabora” foarte bine cu un hoţ din Baia Mare, alături de care a comis cel puţin trei furturi şi tentative de furt din locuinţele unor băimăreni de la  care au sustras bunuri în valoare de circa 7.000 lei. Cum şi poliţiştii colaborează bine, cel în cauză va răspunde penal şi pentru faptele săvârşite la Baia Mare, chiar dacă acestea au fost reclamate în septembrie 2009.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.