S-a deschis Expo Marmația

Astăzi în Sighetu Marmației s-a deschis Expo Marmația, cea mai mare expoziție de bunuri de larg consum, cu vânzare, din nordul județului. Evenimentul se desfășoară în sala de sport a Liceului Teoretic ”Leowey Klara”, cu intrare prin curtea Muzeului Maramureșului. Zeci de expozanți din mai multe județe sunt prezenți la acest eveniment.

Deschiderea expoziției a avut loc în prezența autorităților locale iar maramureșenii care vor vizita expoziția vor avea ocazia să achiziționeze o gamă diversificată de produse la cele mai accesibile prețuri.

”Ne bucurăm să ne aflăm la Sighet cu un eveniment economic organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș pentru a doua oară în acest an. Primul a fost în luna februarie, un eveniment pe teme de nuntă și am spus atunci că și Sighetul are nevoie de astfel de manifestări. Am beneficiat și de această dată de suportul necondiționat al administrației locale”, a spus Florentin Tuș, președinte Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

La Expo Marmația sunt prezente firme din Maramureș, Arad, București, Cluj, Dolj, Bihor, Suceava.

”Sunt aproximativ 20 de firme care expun, expun de la autoturisme, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, agenții de turism, case de marcat. Lăsăm vizitatorii să descopere produsele și serviciile expuse în această primă ediție”, a adăugat președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

”Vă mulțumesc pentru evenimentul pe care l-ați creat astăzi. Dacă în primăvară ați creat un eveniment ca orice început, mai timid și focalizat pe bunăstarea bărbaților după ce se căsătoresc, de data asta ați venit cu lucruri extrem de serioase. Vă mulțumim că ați venit și sper că din acest început să trecem la o tradiție și să ne întâlnim peste 25 de ani la cea de-a 26-a ediție a acestui eveniment”, a precizat Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Expo Marmația va fi deschisă în perioada 9- 11 august în intervalul orar 11:00:20:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.