S-a dat startul Şcolii Politice de Vară "Ion I.C Brătianu"

S-a dat startul Şcolii Politice de Vară "Ion I.C Brătianu"

Astazi la Sighetu Marmatiei s-a dat startul primei editii a Scolii de Vara „Ion I. C Brătianu” organizata de Clubul Elevilor Liberali din Maramures. Pana duminica cand se va incheia evenimentul, elevii liberali din Baia Mare şi Sighetul Marmaţiei vor participa la diferite activitati, simpozioane, dar si dezbateri privind istoria si doctrina Partidului National Liberal.
Seria evenimentelor organizate de Tineretul National Liberal au debutat astazi la Casa de Cultura a municipiului Sighetu Marmatiei. Cei care au deschis oficial lucrarile Scolii de Vara „Ion I. C Brătianu” au fost Ionel Bogdan  Preşedinte al Tineretului National Liberal Baia Mare, deputatul PNL Vasile Berci, dar si Alexandru Oros Presedinte TNL Maramures. O tema deosebit de captivanta pentru tinerii prezenti la deschiderea scolii a fost cea prezentata de catre Profesorul Universitar Dr. Nicolae Iuga cu privire la libertatea presei de azi si de ieri.
Tot astazi incepand cu ora 18:00, aproximativ 100 de tineri liberali au depus coroane de flori la cimitirul in care odihnesc personalitati liberale precum Gheorghe I. Bratianu si Dinu Bratianu. Sambata programul va continua la Cavnic cu proiectii de filme documentare, dezbateri, dar si cu jocuri de echipa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.