Cadavrul unei femei, descoperit pe malul râului Tisa

Cadavrul unei femei, descoperit pe malul râului Tisa

Cadavrul unei persoane de sex feminin a fost gasit in cursul acestei dimineti pe malul raului Tisa, la doar cativa metri de Podul Istoric ce leaga Romania de Ucraina, respectiv Sighet-Solotvino. Oamenii legii din cadrul Biroului Investigatii Criminale a Politiei Sighet cerceteaza circumstantele in care a decedat femeia si incearca sa afle identitatea acesteia.
Agenţii Biroului de Investigatii Criminale a Politiei Sighet au fost anunţaţi in aceasta dimineata, in jurul orei 9:00 de catre un cetatean,  ca pe malul raului Tisa se afla cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii care s-au deplasat la locul macabrei descoperiri au luat amprente si au transmis semnalmentele femeii si organelor politienesti din Ucraina. A fost anuntat deasemenea si Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Maramures, intrucat corpul neinsufletit a fost  gasit  pe malul raului Tisa, la doar cativa metri de Podul Istoric ce leaga Romania de Ucraina
Din primele verificari facute la fata locului nu s-au constatat urme de violenta asupra femeii, cel mai probabil, cauza decesului fiind innecul. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Sighetu Marmatiei, pentru efectuarea necropsiei, in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la decesul persoanei. Sunt efectuate de asemenea cercetari pentru identificarea cadavrului, insa din datele primite de la Politia Sighet, nu reiese disparitia vreunei persoane care sa aiba semnalmentele celei gasite fara suflare pe malul raului Tisa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.