Rudolf Stauder: Județul Maramureș se afla pe locul 23 la nivelul țării, cu un procent de autorecenzare de 28,6%

Au mai rămas doar 12 zile până la finalizarea etapei de autorecenzare din cadrul Recensământului Populației și al Locuințelor.

Prefectul județeului Maramureș, Rudolf Stauder îndeamnă locuitorii să participe la autorecenzare: ”Județul Maramureș se afla pe locul 23 la nivelul țării, cu un procent de autorecenzare de 28,6% , le reamintesc cetățenilor despre acest proces organizat în format digital, care poate fi efectuat inclusiv cu sprijinul și îndrumarea recenzorilor.
Prin urmare, fac apel la înțelegerea și spiritul civic al fiecăruia dintre dumneavoastră, folosind puterea exemplului de a vă autorecenza și de a populariza această activitate și celorlalte persoane. De asemenea doresc, în mod special, să le mulțumesc tuturor celor care s-au autorecenzat până la această dată și care au înțeles importanța demersul statistic cu privire la populația rezidentă, ce se desfășoară o dată la fiecare 10 ani.
Menționăm că ținta de autorecenzare propusă să fie atinsă la nivelul județului Maramureș este de 35% din totalul populației rezidente și a nevoilor de dezvoltare. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați www.recensamantromania.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.