România vs Olanda mâine în Baia Mare

România vs Olanda mâine în Baia Mare
Echipa naţională masculină de volei a României s-a reunit la începutul acestei săptămâni în Baia Mare. Tricolorii se pregătesc pentru pentru dubla cu Olanda din turul eliminatoriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra. Prima manşă dintre cele două reprezentative se va disputa sâmbătă, 27 august, cu începere de la ora 18.00 în polivalenta băimăreană, iar meciul retur va avea loc în 3 septembrie la Eindhoven.
Naţionala, antrenată de Stelian şi Aurel Vlaicu, se pregăteşte intens în aceste zile, pentru ca în momentul meciului echipa să atingă forma sportivă necesară în confruntarea cu Olanda. Tehnicianul secund al tricolorilor, Aurel Vlaicu, a admis că Olanda este un adversar puternic, greu de învins, însă nu imposibil:
“Este un meci foarte greu, Olanda este o echipă foarte puternică, însă noi sperăm să facem un joc cât mai bun. Atuul nostru în acestă partidă trebuie să fie echipa însăşi. Mizăm pe aportul publicului la acest meci, avem nevoie de sprijinul suporterilor, ne dorim o sală plină şi sperăm ca finalul partidei să ne surprindă câştigători.” a declarat Aurel Vlaicu.
România va rămâne în Baia Mare până în 1 septembrie când va face deplasarea spre Eindhoven.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.