Restricții de circulație în Sighet

Circulația rutieră va fi restricționată mâine pe mai multe străzi din Sighetu Marmației pentru buna desfășurare a evenimentului”Așteptându-l pe Moș Nicolae”, care va avea loc în Parcul Central.

Potrivit Poliției Locale s-a dispus închiderea parțială a circulației rutiere în zona centrală a municipiului între orele 16:30-20:00, deoarece se estimează participarea a unui număr de aproximativ 3000 persoane.

Se va restricționa circulația rutieră pe str. Traian – lângă clădirea cinematografului – se va opri circulația pentru sensul de mers spre centru, iar autoturismele care vin de pe str. Traian vor fi întoarse prin spatele cinematografului spre str. Bogdan Vodă, cu întoarcere pe lângă Primărie.

Se va bloca și ieșirea din cartierul Traian pentru ca autoturismele să nu iasă spre centrul municipiului. Pe str. Piața Libertății se va bloca traficul rutier și autoturismele care vin dinspre str. Ioan Mihalyi de Apșa spre Primărie vor fi întoarse spre Catedrala Catolică  pentru întoarcere către str. Iuliu Maniu. Autoturismele care vin de pe str. Plevnei vor fi obligate să continue deplasarea spre Liceul ”Regele Ferdinand”.

Se va permite trecerea doar a echipajelor de la Ambulanță, SMURD, Poliție, Pompieri, precum și a oficialităților.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.