REPORTAJUL ZILEI | Municipiul Sighetu Marmației este gazda turneului final al Campionatului Național de Volei Feminin, Divizia Cadete

Municipiul Sighetu Marmației este gazda turneului final al Campionatului Național de Volei Feminin Divizia Cadete. Astfel, începând de astăzi și până duminică 30 Mai în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier se vor desfășura cele mai așteptate meciuri de volei feminin-cadete.

Alături de echipa sigheteană participă formațiile: CSM București, Dinamo București, CTF Mihai I București, precum și Medicina Târgu Mureș și Bega Timișoara. Astfel, orașul nostru se așează pe harta evenimentelor sportive de asemenea. Datorită situației pandemice de Covid-19, toate meciurile se vor desfășura fără public în sală.

Sighetu Marmației găzduiește turneul final al Campionatului National de volei cadete. Astăzi pe Aleea Pietonală Corneliu Coposu din municipiu a avut loc deschiderea acestei competiții sportive naționale.

Mă bucur că Sighetu Marmației găzduiește astfel de evenimente sportive și că sportivii noștri au reușit să câștige semifinalele și vor juca și în la turneul final.

În perioada 26-30 mai în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier se vor desfășura meciurile finale ale Campionatului National de volei feminin-cadete.

Alături de echipa din Sighetu Marmației la fileu vor evolua următoarele echipe, calificate si ele în finale după ce au câștigat seriile semifinale:

CTF Mihai I – București
CSM București
CS Dinamo București
CSS Bega Timișoara
CSU Medicina CNUE Tg Mureș.
Meciurile se vor desfășura fără prezența publicului în sală, dar toate partidele vor fi transmise live pe pagina de facebook a Clubului Sportiv Municipal Sighetu Marmației.
Programul partidelor:
Miercuri 26 mai:
Ora 12: CS Dinamo – CSS Bega
Ora 15: CSM București – CSU Tg Mureș
Ora 18: CSS SIGHET – CTF MIHAI I București
Joi 27 mai:
Ora 12: CSS Bega – CSU Tg Mureș
Ora 15: CTF MIHAI I – CSM București
Ora 18: CSS Dinamo – CSS SIGHET
Vineri 28 mai:
Ora 12: CSM București – CS Dinamo
Ora 15: CSU Tg Mureș – CTF MIHAI I
Ora 18: CSS SIGHET – CSS Bega
Sâmbătă 29 mai:
Ora 12: CSS Bega – CTF MIHAI I
Ora 15: CS Dinamo – CSU Tg Mureș
Ora 18: CSS SIGHET – CSM București
Duminică 30 mai:
Ora 10: CSM București – CSS Bega
Ora 12:30: CTF I MIHAI – CS DINAMO
Ora 15: CSU Tg Mureș – CSS SIGHET

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.