REPORTAJUL ZILEI  | Liceul Tehnologic UCECOM ”Spiru Haret”din Baia Mare a organizat un schimb de bune practici

care se desfășoară sub titlul de ”Noi suntem viitorul”, între liceul din Baia Mare și Liceul Tehnologic UCECOM din Cluj Napoca. Au luat parte și colegi de breaslă de la Liceul Economic și Liceul ”Transilvania”. Activitățile propuse pentru tinerii liceeni au constat în mai multe probe, respectiv proba de coafură, manichiură, frizerie, probe ce s-au desfățurat în incinta liceului, iar la restaurantul ”Rivulus”, partener în acest proiect, s-a desfășurat proba de bucătar și ospătar.

: Liceul Tehnologic ”UCECOM”Spiru Haret din Baia Mare este inițiatorul primului proiect de schimb de bune practici între liceele tehnologice din Baia Mare și din Cluj. Schimbul de bune practici presupune antrenarea tinerilor liceeni într-un concurs care cuprinde cinci secțiuni frizerie, coafură, manichiură,  bucătărie și ospătărie. Toți elevii au fost foarte bine pregătiți și dornici de afirmare.

Organizarea acestui tip de activități vine pentru a confirma încercarea de revitalizare a școlilor de meserii din Baia Mare și sunt o metodă de promovare a liceenilor care aleg ca formă de învățământ o instituție cu profil tehnologic și care cred cu tărie că ”meseria este brățară de aur”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.