Fii bursier unSettled și participă la festivalul ideilor de la Sighet în iulie 2020

Fii bursier unSettled și participă la festivalul ideilor de la Sighet în iulie 2020.

Bursele unSettled fac parte din proiectul Learning from the Past to Build the Future. Proiectul este derulat în perioada octombrie 2019 – iulie 2020 de către Freedom House Romania, în parteneriat cu Fundația Academia Civică,Geeks for Democracy, Apulum, Funky Citizens și susținut de Radio Europa Libera și rețeaua de presă locală PressHub – formată din 26 de publicații locale independente.

Organizatorii doresc prin aceste burse crearea unui mediu în care tinerii pasionați de domeniile lor de studiu să se angajeze într-un schimb de idei dincolo de ariile imediate de expertiză. Într-un program extrem de complex, desfășurat pe parcursul a 7 zile, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu artiști, personalități din mediul cultural, istorici și cercetători. Se vor desfășura o serie de ateliere artistice, dezbateri, proiecții de film și sesiuni de tip bibliotecă vie cu oameni care au experimentat provocările comunismului.

Bursele sunt gândite pentru studenții la licență din orice domeniu de studiu.Studentul trebuie să dea dovadă de dorință de învățare; minte deschisă și flexibilitate în interacțiunea cu studenți din alte medii academic. Cunoașterea limbii engleze este un avantaj..

Înscrie-te pe unsettled.freedomhouse.ro până pe data de 15 decembrie și fi unul dintre cei 150 de bursieri care vor petrece 7 zile la Memorialul Sighet

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.