Bal ca în povești. ”Viața-i un bal! Danseaz-o! În ideea de a retrăi atmosfera fastuoasă a secolelor trecute, elevii Liceului Leowey Klara din Sighet au organizat un altfel de bal al majoratului Meniuri alese, rochii voluptoase, dansuri de societate, multă șampanie, bun gust și multe momente speciale, au fost ingredientele unui spectacol unic organizat într-o sală elegantă, a unui restaurant renumit din zona Sighetului. ”Valsul absolvenților”, artiști ai Operei Maghiare din Cluj Napoca și Ansamblul de balet al Operei Maghiare din Cluj au fost capul de afiș al acestui Bal de curte. Evenimentul a fost încununat cu momentul desemnării Regelui și Reginei balului.

Tematica pentru anul acsta a fost ”Spărgătorul de nuci”, moment ilustrat de Ansamblul de balet al Operei Maghiare din Cluj, dar și de elevii sșcolii de coregrafie a profesoarei Cristina Kovy.

Baza acestui eveniment au fost elevii clasei a XI-a și a XII-a din liceu, coordonați de profesoara de engleză Andreea Biro. Publicul a depășit în acest an 300 de persoane. Pentru aceștia s-a organizat și o licitație de obiecte de artă. Banii vor fi destinați unui fond de premiere a excelenței.

Un moment deosebit al evenimentului a fost și încoronarea ””Reginei și Regelui” balului.

Organizarea acestui eveniment a implicat nu doar efort fizic și intelectual, dar și financiar.

Cu siguranță invitații au avut parte de un eveniment de poveste.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.