Record de vizitatori pe siteul de stiri www.maramedia.ro

Record de vizitatori pe siteul de stiri www.maramedia.ro

La doar cateva luni de la lansare cel mai nou site de stiri din Maramures www.maramedia.ro a inregistrat in 2 zile un record de vizitatori comparativ cu alte siteuri din Maramures care functioneaza de ani de zile in Maramures.

Cresterea la peste 1000 de vizitatori pe zi s-a inregistrat in intervalul 11-12 decembrie prin difuzarea materialelor de interes local "Accident de circulatie mortal la Cornu Dealului, in Sighet", "Un incendiu puternic a izbucnit in urma cu cateva ore la o fabrica de mobila din Vadu Izei". In plus, interviurile realizate in cadrul campaniei "Mandru ca’s sighetean – Sigheteni cu care ne mandrim" au sporit considerabil interesul sighetenilor pentru acest site dovada si numarul mare de vizualizari ale respectivelor interviuri.

Siteul de stiri www.MaraMedia.ro a avut un numar de 1286 de vizitatori unici in 11 decembrie, respectiv 1721 de vizitatori in 12 decembrie. Aceste statistici sunt disponibile daca accesati link-ul  http://www.trafic.ro/statistici/maramedia.ro/vizitatori/zi.

MaraMedia.ro va continua sa va tina la curent cu tot ceea ce se intampla nou in Maramuresul istoric si nu numai, cu scopul de a realiza o informare prompta si obiectiva a cititorilor sai.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.