Reconstituiri la faţa locului

Reconstituiri la faţa locului

 

În luna septembrie a anului trecut pe stradă Bogdan Vodă din municipiul Sighetu Marmaţiei unui şofer i-a fost suspendat permisul de conducere. Acesta a depăşit maşină poliţiei pe trecerea de pietoni printr-un loc marcat cu două linii continue. Acesta a contestat decizia poliţiei iar pentru a stabili cine a greşit în acel caz, astăzi s-a făcut reconstituirea la faţă locului. 
Astăzi în jurul orei 14 un echipaj al poliţiei rutiere Sighetul Marmaţiei a fost surprins de echipă TV Sighet aflată în teren pe stradă Bogdan Vodă  din municipiu, un dev ulterior am aflat că au fost solicitaţi să intervină pentru reconstituirea unui eveniment rutier petrecut în luna septembrie a anului trecut. Martori aflaţi la faţă locului declară că un şofer sighetean a depăşit maşină poliţiei pe trecerea de pietoni printr+un loc marcat cu două linii continue.  
Din relatările martorilor oamenii legii au pornit în urmărirea şoferului care deranjat de prezenţa acestora a oprit adresând cuvinte jugnitoare poliţistului care a luat măsură de a suspendă şoferului permisul de conducere. 
Pentru elucidarea cazului astăzi la faţă locului s-au deplasat atât poliţiştii cât şi şoferul însoţit de avocatul său. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.