VIDEO | Rată de infectare de 16,6% în ultimele 24 de ore. 116 cazuri noi de coronavirus în Maramureș

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.719 cazuri noi de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 116 dintre cazurile noi au fost înregistrate în Maramureș.

Potrivit Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției în județul Maramureș sunt 11 101 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei; 116 persoane confirmate în ultimele 24 de ore; 2545 pacienți vindecați; 185 pacienți internați în spital; 13 pacienți internați la ATI; 1790 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent; 1705 persoane carantinate; În județul nostru până acum sunt 47.863 teste efectuate ,733 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;426 persoane decedate de la începutul pandemiei; Menționăm că toate aceste date sunt în dinamică și că pot suferi modificări.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru prevenirea, limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.