Protest cu protestatari puțini

Protestul inițiat pe un site de socializare și la care și-au anunțat prezența peste 400 de sigheteni nemulțumiți de starea drumurilor din oraș nu a avut efectul dorit de inițiator. Sighetenii care au anunțat că vor cere administrației locale să asfalteze străzile din oraș au preferat să protesteze online și nu în stradă cum au anunțat.

În această dimineață pe platoul din Parcul Central trebuia să aibă loc protestul din cauza străzilor pline de gropi și denivelări din Sighet, însă nu s-au prezentat decât 25 de persoane din cele peste 400 care au anunțat că vor participa la acțiune.

”Din păcate protestul nu a avut efect, la protest prezentându-se un număr foarte mic de persoane, dar menționez că vom continua protestele până când vom reuși să rezolvăm ceva în Sighetu Marmației. Protestăm în primul rând pentru starea proastă a drumurilor din municipiu, dar și pentru nenumăratele probleme care sunt în oraș. Cerem administrației locale să înceapă să își facă treaba mai bine și să rezolve problemele care sunt în oraș pentru că Sighetul a ajuns sub orice critică”,  a precizat Andrei Oancea, inițiatorul protestului.

Sigheteanul a anunțat că protestele vor continua în perioada următoare până când autoritățile locale vor  lua măsuri și vor rezolva problemele cu care se confruntă cetățenii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.