VIDEO | Zece incendii în trei zile, cele mai multe de vegetație uscată

Pompierii maramureșeni au intervenit în weekend pentru lichidarea a 10 incendii. Dintre acestea, 7 au fost de vegetație uscată.

Vineri, pompierii Gărzii Borșa au stins un incendiu izbucnit la un coș de fum. A ars funinginea din coșul de evacuare a fumului. Tot pompierii borșeni au lichidat și un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 150 de metri pătrați de vegetație. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a  intervenit pentru stingerea altui incendiu de vegetație, care a provocat distrugeri pe 10 hectare. Din cauza drumului greu accesibil, militarii au avut de parcurs 3 km pe jos până să ajungă la locul intervenției.

Sâmbătă, pompierii vișeuani au intervenit pentru a lichida un incendiu în urma căruia au ars circa 0,3 hectare de vegetație uscată. La rândul lor, pompierii băimăreni au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament din Baia Mare.

Duminică, pompierii sigheteni au stins un incendiu izbucnit la un coș de fum. Pagubele au fost minime, deoarece a ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului. În ceea ce-i privește pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars deșeuri menajere. La Ieud, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au stins un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 15 hectare de vegetație, dar și plantație de pomi fructiferi. Punctul de Lucru Șomcuta Mare a lichidat un incendiu în urma căruia au ars 0,8 hectare de vegetație uscată, iar pompierii vișeuani au stins și ei un incendiu care a distrus 200 de metri pătrați de vegetație uscată.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.