VIDEO | Recolta de primăvară la țigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat ieri aproape 16.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 183.000 lei. În cadrul altor acțiuni desfășurate în weekend poliţiştii de frontieră au descoperit alte 32.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.  

Duminică,în jurul orei 3.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Siret au sesizat un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni – o dronă, care a traversat frontiera din Ucraina în România. La scurt timp s-au descoperit în localitatea suceveană Bălinești 8 colete conținând aproape 4.000 de pachete cu țigări.

Tot duminică, lucrători ai STPF Suceava – structuă a ITPF SIghet – au observat lângă graniță mai mulți bărbați care cărau pachete mari. La vederea polițiștilor de frontieră aceștia au fugit. La fața locului s-au găsit 6 colete cu 9.750 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 115.000 lei.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina au descoperit în apropierea graniței două colete cu 1.750 pachete cu țigări.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră au mai confiscat aproape 32.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 372.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.