VIDEO | Proiectul ”Scrisoare către Moș Crăciun”, derulat de Asociația ”Suntem Vocea Lor”, a ajuns la cea de-a patra ediție

Proiectul ”Scrisoare către Moș Crăciun”, derulat de Asociația ”Suntem Vocea Lor” a ajuns în acest an la cea de-a patra ediție. Nu mai puțin de 135 de copii, care provin din sistemul social, vor beneficia de cadouri de Crăciun, venite din partea unor oameni darnici, care au răspuns afirmativ scrisorilor celor mici.

Moș Crăciun are nevoie de ajutor! 135 de copii cu posibilități materiale precare au scris câte o scrisoare către Moș Crăciun. Presoane generoase, s-au alăturat acțiunii și și-au asumat fiecare câte o scrisoare, pentru a aduce un plus de bucurie, celor mici.

”Suntem la cea de-a patra ediție a proiectului ”Scrisoare către Moș Crăciun”. Avem în jur de 135 de scrisori. Suntem bucuroși că toate cele 135 de scrisori au fost alese, deci avem 135 de Moși Crăciuni. Fiecare scrisoare a primit un număr de ordine, și fiecare Moș își va identifica copilul pe baza acestui număr de ordine”, precizează Ionica -Viorica Opriș, președinte Asociația ”Suntem Vocea lor”.

Cadourile vor fi adunate pe data de 17 decembrie.

În funcție de restricțiile ce vor fi în luna decembrie, pe 19 decembrie ne-am dori ca pe o parte din copiii din Sighet să-i ducem la centrul de echitație din Sighet. Fiind o întâlnire în aer liber,poate reușim să facem și un mini concert de colinde cu copiii”, spune Ionica -Viorica Opriș.

Beneficiari ai acestei acțiuni sunt cazurile sociale de care se ocupă membri asociației ”Suntem Vocea Lor”, dar și copii aflați în evidențele Direcției de Asitență Socială Sighet. Majoritatea copiilor au cerut în scrisorile adresate Moșului, dulciuri, jucării sau haine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.