Programul instituţiilor sighetene de Rusalii

Programul instituţiilor sighetene de Rusalii

Din acest an, a doua zi de Rusalii este considerată sărbătoare legală. Astfel luni, majoritatea instituţiilor publice vor fi închise sau vor avea program redus.
Spitalul Municipal Sighet va funcţiona în regim de sărbătoare, fiind asigurate doar urgenţele, la fel ca la fiecare sfârşit de săptămână. Serviciul de Ambulanta va avea program normal de sambata si duminica ceea ce inseamna ca in aceasta perioada nu va exista medic de garda.
În schimb, cabinetele medicale individuale vor fi închise. Sighetenii care sunt nevoiţi să meargă la farmacie îşi pot cumpăra medicamente de la unitatile din centrul municipiului pentru ca acestea vor functiona in regim normal, iar non stop va functiona doar farmacia de garda situata vizavi de unitatea pompierilor.
    Serviciul de Stare Civilă a pus la dispozitia cetatenilor un numar de telefon 0746.150.660 la care acestia pot sa sune pentru a fi eliberate certificate de inhumare. Si angajatii Primariei si cei de la casieriile Serviciului Public de Finanţe vor sta acasă luni in a doua zi de Rusalii. A doua zi de Rusalii a fost declarată sărbătoare legală şi, în consecinţă, este si zi nebancară. Asta înseamnă că sistemul de plăţi nu va funcţiona, iar bancile vor fi inchise pana marti dimineata.
Mijloacele de transport în comun vor circula sambata conform programului normal, insa duminica si luni nu va circula nici un autobuz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.