PROCES: Primarul suspendat, Cătălin Cherecheș, rămâne sub control judiciar

PROCES: Primarul suspendat, Cătălin Cherecheș, rămâne sub control judiciar

 Tribunalul Cluj s-a pronunțat din nou în dosarul edilului suspendat al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. În soluția dată azi, Tribunalul Cluj a decis să mențină măsura preventivă a controlului judiciar în cazul acestuia.

Potrivit soluției date de Tribunalul Cluj, instanța a respins implicit și toate cererile formulate în cauză. Prin urmare, Cătălin Cherecheș trebuie să respecte în continuare măsurile și regulile controlului judiciar și nu își poate exercita funcția de primar al municipiului Baia Mare. 
”În baza art.362 al.2 rap. la art.208 C.p.p., menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpatul C.C. şi respinge implicit toate cererile formulate în cauză. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 24.03.2017.” potrivit www.curteadeapelcluj.ro.
Un nou termen de judecată al procesului în care este cercetat primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, este programat pentru data de 7 aprilie. Primul termen a avut loc în 1 martie, când a fost audiat denunțătorul Cristian Șpan. Cherecheș este trimis în judecată de DNA pentru luare de mită în formă continuată după ce a fost surprins de procurori în timp ce primea 30.000 lei de la conducătorul de atunci al FCM Baia Mare, Cristian Șpan. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.