PRINS DE POLIŢIŞTI: Fiul de 16 ani la volan, tatăl în calitate pe pasager

PRINS DE POLIŢIŞTI: Fiul de 16 ani la volan, tatăl în calitate pe pasager

 Un bărbat din judeţul Mureş i-a încredinţat autoturismul fiului său, în vârstă de 16 ani, pentru a-l conduce. Ei au fost depistaţi în trafic de poliţiştii maramureşeni şi le-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ieri, în jurul orei 18.00, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere pe D.N. 18, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe raza localităţii Moisei. La volanul maşinii, poliţiştii au identificat un tânăr de 16 ani din judeţul Mureş, iar în calitate de pasager se afla tatăl lui, în vârstă de 42 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul de la volan nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.