Primul termen de judecata al criminalului Adrian Sava – 28 iunie 2011

Primul termen de judecata al criminalului Adrian Sava – 28 iunie 2011

28 iunie – primul termen de judecata al criminalului care a ingrozit municipiul Sighetu Marmatiei prin crima savarsita in seara zilei de 28 mai. Braileanul Adrian Sava a fost adus ieri din arestul Inspectoratului Judetean de Politiela la sedinta judecatorilor din cadrul Tribunalului Maramures in care s-a stabilit legalitatea arestarii preventive a acestuia.

Instanta de judecata a decis mentinerea arestarii preventive a acestuia, cu recurs in termen de 24 de ore de la pronuntare. Adrian Sava a fost trimis in judecata pentru omor calificat in data de 7 iunie anul curent. In 28 iunie, primul termen de judecare a cauzei pe fond, acesta se va prezenta din nou in fata instantei si cel mai probabil, dupa proces, criminalul va fi incarcerat la Penitenciarul din Gherla.

In seara zilei de 28 mai, in jurul orei 19:30, municipiul Sighetu Marmatiei a fost zguduit de o crima pasionala, petrecuta in cartierul Bogdan Voda. Un barbat din zona Brailei, Adrian Sava, si-a injunghiat fosta amanta si pe sotul acesteia, care a decedat la scurt timp dupa producerea tragediei. Femeia a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean "Dr. Constantin Opris" iar dupa o saptamana de spitalizare, aceasta s-a intors acasa, sub escorta politiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.