VIDEO | Preotul din Cărbunari a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs ieri în Maramureș. În urma evenimentului rutier preotul din Cărbunari s-a stins din viață la doar 41 de ani. Potrivit Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului acesta va primi post-mortem rangul onorific de iconom-stavrofor.

Ieri în jurul orelor 15:00, polițiștii din Groși au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Cărbunari. La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bărbatului, victim fiind preotul din Cărbunari . Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia.Totodată, polițiștii au constatat că motociclistul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei și că motocicleta este neînmatriculată.

Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului  a anunțat că slujba înmormântării pentru preotul Adrian Marian Ioan Ieremi va avea loc miercuri, 12 august, de la ora 12:00, la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare și va fi săvârșită de către Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

De asemenea, datorită activității deosebite în domeniul lucrării bisericești, sub raport liturgic, misionar-pastoral, social și gospodăresc-edilitar, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, îi va conferi post-mortem, prin Delegat, Preacucernicului Părinte Adrian Ioan Marian Ieremi, rangul onorific de iconom-stavrofor (Sfânta Cruce).

După oficierea Slujbei Înmormântării pentru clerici, trupul neînsuflețit al Preacucernicului Părinte Adrian Ioan Marian Ieremi va fi purtat în convoi funerar spre localitatea Ulmoasa, județul Maramureș, unde va fi și îngropat.

Dumnezeu să îl ierte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.