Premiul „Cel mai activ tânăr liberal în administraţia locală” i-a revenit viceprimarului Ovidiu Nemeş

Premiul „Cel mai activ tânăr liberal în administraţia locală” i-a revenit viceprimarului Ovidiu Nemeş
Sâmbătă, 10 martie a avut loc cea de-a şaptea ediţie a Galei Tineretului Naţional Liberal care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului. Sala „Alexandru Ioan Cuza” s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei peste 1500 de tineri liberali din toate filialele ţării prezenţi la acest eveniment de decernare a premiilor, aceştia depăşind numărul de invitaţii pregătite la intrare.
Tema Galei din acest an a fost „Libertatea”. La acest eveniment au luat parte personalităţi politice printre care Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu, Mariana Câmpeanu, Andrei Chiliman, dar şi seniorii liberali – Radu Câmpeanu, Mircea Ionescu Quintus, Viorica Quintus. Evenimentul a început cu discursul preşedintelui Tineretului Naţional Liberal, Florin Alexandru Alexe după care a urmat desemnarea premiilor.
Ca în fiecare an, au fost sărbătoriţi tinerii şi personalităţile care au avut o contribuţie importantă în promovarea valorilor liberale în societatea românească.
Premiul pentru „Cel mai activ tânăr liberal în administraţia locală” i-a revenit viceprimarului, preşedintelui P.N.L. Sighet şi vicepreşedintelui T.N.L. la nivel naţional Ovidiu NEMEŞ, de altfel acest premiu a deschis Gala.  
Tinerii liberali i-au acordat Regelui Mihai, premiul „Născut Liber” pentru „Cea mai lungă carieră în slujba libertăţii”. Reprezentanţii Casei Regale au citit un mesaj transmis de Regele Mihai, fostul suveran nefiind prezent la eveniment. Timp de câteva minute, tinerii liberali au aplaudat în picioare scandând numele Regelui Mihai.
Liberalii prezenţi la acest eveniment au fost îndemnaţi de liderul P.N.L. Crin Antonescu să nu uite ceea ce le-a transmis, iar dacă nu vor uita toate aceste lucruri atunci niciodată nu vor încălca legea şi nu vor folosi acest partid, ci îl vor servi servindu-şi astfel ţara. Tot atunci, Antonescu le-a spus că alături de ei, nu are nici cea mai mică teamă că identitatea P.N.L. ar putea fi în pericol şi le-a transmis că merge împreună cu ei “înainte cu toată forţa”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.