POSTURI DISPONIBILE: Se caută polițiști locali. Care sunt cerințele și când are loc prima probă din concurs

POSTURI DISPONIBILE: Se caută polițiști locali. Care sunt cerințele și când are loc prima probă din concurs

 Direcţia Poliţiei Locale din Sighetu Marmaţiei este într-o continuă dezvoltare. La începutul acestui an postul de conducere a fost preluat de către o altă persoană ca urmare a concursului de recrutare organizat de Primăria Sighet, anul trecut s-a achiziţionat o maşină pentru intervenţii iar nivelul de salarizare şi condiţiile de muncă s-au îmbunătăţit şi ele. Primăria Sighet, în subordinea căreia se află acest serviciu, a scos la concurs încă două posturi. Anunţul a fost făcut pe site-ul Primăriei, dar şi la sediul instituţiei.

Este vorba despre un concurs pentru ocuparea a două posturi de poliţist local, clasa III, grad profesional superior, în cadrul compartimentului de ordine publică. 
Vechimea necesară ocupării acestui post este de 9 ani, potrivit Legii 188/1999, articolul 57, alineatul 5, litera c. O altă condiţie specifică necesară pentru participarea la concurs este absolvirea cu diplomă de bacalaureat a studiilor medii.
Dosarele de înscriere se depun la camera 6 din cadrul Primăriei Sighet în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial. Prima probă a examenului, cea scrisă, va avea loc în 25 aprilie. 
Aceste îmbunătăţiri în cadrul serviciului se fac ca urmare a demersurilor înaintate de către primarul Ovidiu Nemeş pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi pentru o activitate cât mai bună, asta după ce o bună perioadă de timp pe raza municipiului s-au petrecut numeroase acte de vandalism şi fapte de nerespectare a legislaţiei privind regulamentul de parcare din oraş. 
Edilul local a admis de mai multe ori că nu este mulţumit deloc de desfăşurarea activităţii Direcţiei Poliţiei Locale, în ciuda condiţiilor bune create în ultimii ani pentru angajaţii acestui serviciu. Un primpas în rezolvarea acestei probleme a fost organizarea unui concurs de ocupare a postului de director executiv, pentru ca persoana care se află la conducere să fie una competentă şi bine pregătită.
 Acest lucru s-a şi întâmplat la începutul anului. Asigurarea personalului necesar îndeplinirii tuturor atribuţiilor acestui serviciu este următorul pas ce trebuie făcut, fapt pentru care s-a decis recrutarea prin concurs a încă doi poliţişti locali.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.