POST VACANT: Se caută director economic la DGASPC. Vezi când are loc concursul

POST VACANT: Se caută director economic la DGASPC. Vezi când are loc concursul

 Deși Maramureșul se confruntă cu o rată a șomajului peste media pe țară, există locuri de muncă pe care lumea nu prea se înghesuie. Unul dintre acestea este cel de director economic la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului.

În ultimii ani mai multe persoane au ocupat succesiv postul de director economic la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Maramureș. De ceva vreme, postul a devenit din nou vacant. 
„În urma unui concurs pe care fostul director economic al DGASPC Maramureș l-a susținut la Inspectoratul Teritorial de Muncă, acesta a fost admis. Prin urmare postul de director economic al instituției noastre este momentan vacant. Deocamdată am numit o persoană din instituția noastră pe post, până ce acesta va fi ocupat prin concurs”, a declarat Alina Coste-Mădăras, director al DGASPC Maramureș. 
Directorul DGASPC Maramureș crede că fluctuația personalului în ultimii ani pe postul de director economic al instituției pe care o conduce este cauzată de programul de lucru al celor care ocupă această funcție. 
„Implică și foarte multă responsabilitate, dar în același timp implică un program de lucru mult prelungit, peste cele opt ore. Probabil și din această cauză postul nu este foarte atractiv, directorul economic trebuie să fie uneori la serviciu chiar și în zilele de repaus săptămânal, având în vedre faptul că instituția noastră are în subordine 52 de centre”, a specificat Alina Coste-Mădăras. 
Candidații pentru postul de director economic al DGASPC Maramureș trebuie să aibă minimum 5 ani vechime în domeniu. Concursul se va desfășura în luna aprilie.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.