Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au organizat o acțiune de amploare, în colaborare cu specialiștii Registrului Auto Român

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au organizat din nou o acțiune de amploare, în colaborare cu specialiștii Registrului Auto Român. Acțiunea, desfășurată la nivel național, a vizat în principal reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice, verificarea respectării legislației rutiere și a modului în care este efectuat transportul în regim taxi.

În cadrul acțiunii desfășurate la nivelul județului nostru, polițiștii au aplicat 126 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare de peste 73.000 de lei.

Ca măsură complementară polițiștii au dispus măsura reținerii a 11 permise de conducere, a 25 de certificate de înmatriculare și a patru plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Pentru a nu provoca accidente de circulație și implicit pentru a nu deveni victime vă rugăm să respectați regulile de circulație și înainte de a porni la drum să verificați starea tehnică a autoturismului cu care urmează să vă deplasați!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.