VIDEO | Polițiști ai Serviciului Rutier Baia Mare, solidari cu semenii lor

10 polițiști ai Serviciului Rutier s-au prezentat la Centrul de Transfuzii de sânge din Baia Mare pentru a veni în sprijinul semenilor lor care au atâta nevoie de el. Nu este pentru prima dată când polițiștii dau dovadă de solidaritate.

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au manifestat încă o dată solidaritate față de persoanele a căror viață atârnă de un strop de sânge și au demonstrat că fiind uniți, pot face viața mai ușoară oamenilor care se află în primejdie.

În continuare, fiind mereu aproape de cetățeni la nevoie, voucherele primite le-au donat unei mame, care dintr-un venit de aproximativ 2000 de lei lunar crește singură doi copii de 13, respectiv de 14 ani. Acești copii, pe lângă infinita iubire pe care o oferă celor dragi, au rezultate foarte bune la școală.

În grija mamei mai sunt încă două suflete, o persoană cu handicap și un bătrân de 80 de ani cu probleme grave de sănătate.

Poliţiştii încurajează cetăţenii să fie solidari cu cei aflaţi în suferinţă, pentru că de multe ori un gest mărunt pentru noi poate avea o importanţă vitală pentru cei de lângă noi. Unora le putem salva viaţa, iar altora le putem da un strop de speranţă

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.