VIDEO | Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit în Borșa

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și indisponibilizat un autoturism în valoare de 48.000 de lei, care figurează ca fiind furat din Marea Britanie.

În 7 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vișeu de Sus, în cooperare cu cei de la STPF Maramures și S.T.P.F. Satu Mare, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate. Astfel, în jurul orei 06.00, în baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Vișeu de Sus, polițiștii de frontieră s-au deplasat la un imobil din localitatea Borșa, județul Maramureș, unde au identificat un autoturism furat.

În urma unor verificări suplimentare, în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul figurează în Interpol ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Autoturismul, în valoare de 48.000 lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.