În această dimineață, cu prilejul unei acțiuni pentru combaterea infracțiunilor pe linie rutieră, organizată de polițiștii Serviciului Rutier, un echipaj de poliție a executat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa cu viteză peste limita legală admisă, pe D.N.18, la intrarea în comuna Vadu Izei. Șoferul nu a oprit când i s-au făcut semnalele regulamentare și l-a accidentat pe polițist.

: La scurt timp de la producerea accidentului  șoferul a fost identificat, este vorba despre un bărbat de 38 de ani, domiciliat în Berbești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că a consumat băuturi alcoolice înainte să urce la volan.

 

”Șoferul unui autoturism a ignorant semnalele polițiștilor continuându-și deplasarea acroșându-l pe unul dintre polițiști. Întrucât a suferit leziuni corporale polițistul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației pentru îngrijiri medicale. La scurt timp a fost identificat un bărbat de 38 de ani din Berbești care a condus autoturismul. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevant faptul că avea o concentrație de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat, a precizat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Polițistul a ajuns la Spitalul din Sighetu Marmației prezentând mai multe contuzii.

”La ora 10:30 ne-a fost adus un pacient în vârstă de 44 de ani, pieton implicat în accident rutier prezentând multiple contuzii, contuzii de ambe coate, contuzie de gleznă dreaptă și contuzie de coapsă stângă și o fractură cominutivă de ambe oase de gamba stângă. Datorită înțelegerii între casele de asigurări de sănătate va fi trimis la Spitalul Județean din Baia Mare pentru rezolvarea chirurgicală a fracturii gambei. Este stabil, nu are leziuni toracice, abdominale sau cerebrale care să îi pună viața în pericol în viitorul imediat”, a declarat Gelu Moyș, medic specialist CPU Sighet.

Șoferul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Cercetările continuă, urmând ca în funcție de cele constatate să fie propuse măsuri legale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.