Piticii de la creşele „Piticot” şi „Sfânta Elena” din Sighetu Marmaţiei şi- au bucurat părinţii de Ziua Copilului

Piticii de la creşele „Piticot” şi „Sfânta  Elena” din Sighetu Marmaţiei  şi- au bucurat părinţii de Ziua Copilului

Ieri, de 1 iunie si piticii de la crese s-au bucurat de Ziua Internationala a Copilului. Piticii de la cresele „Piticot” si „Sfanta  Elena” din municipiu au aratat celor prezenti: parinti, bunici  educatoare, dar si oficialitati ale Primariei ca stiu sa se bucure in felul lor de aceasta zi minunata.
Cu bucurie, dar si cu lacrimi in ochi de emotii, copiii de la cresele Piticot si Sfanta Elena au avut parte de  prima lor serbare de 1 iunie.  In fata unui auditoriu format din parinti SI bunici,  copiii au recitat poezii, au cantat si au dansat. Si binenteles ca dupa atata truda, nu puteau sa nu fie rasplatiti. Serviciul Social din Cadrul Primariei Sighet i-a rasplatit pe micuti cu daruri.
Evenimentele au fost cu atat mai speciale cu cat la Cresa „Sfanta  Elena” au  venti sa urmareasca spectacolul si oficialitati ale primariei. Primarul Eugenia Godja a transmis prin intermediul TV Sighet  o urare si un sincer „La Multi Ani!” tuturor copiilor.
 Georgeta Delescu, seful Serviciului Social din cadrul Primariei Sighet ne-a declarat ca atat Cresta „Piticot” cat si Cresa „Sfanta Elena” se bucura de sponsorizari venite din strainatate.  Cresa „Piticot” este ajutata  de Crucea Rosie din Germania, iar cresa „Sfanta Elena” este sprijinita financiar de o asociatie din Franta, care le ofera sprijin constand in  alimente, dar si jucarii.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.