Personalul I.S.U. Maramureş a executat 37 de intervenţii în ultimele 48 de ore

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 37 de intervenţii în ultimele 48 de ore

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 37 de intervenţii în ultimele 48 de ore. Cele mai multe- 27, au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 12 au fost la diverse afecţiuni medicale, 11- la traumatisme şi câte 2- la accidente rutiere şi intoxicaţii.
Din total, S.M.U.R.D. Baia Mare a efectuat cele mai multe acţiuni- 16, urmat de S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 3 şi staţiile S.M.U.R.D Bogdan Vodă, Fărcaşa, Vişeu de Sus şi Sighetu Marmaţiei- câte 2 acţiuni.
În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 10 intervenţii. Marţi, 14.08, au continuat acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei afectate de secetă. Pompierii de la Detaşamentul Baia Mare şi Garda de Intervenţie Şomcuta Mare au acţionat la alimentarea cu 63.000 de litri de apă a unui număr de 8 gospodării din 4 localităţi.
Miercuri, 15.08., la ora 03.55, pompierii Detaşamentului Baia Mare  au intervenit la un incendiu izbucnit într-un bloc de pe strada Iuliu Maniu din municipiu. Intervenţia lor rapidă a limitat pagubele la o slatea arsă şi un pat degradat. Incendiul s-a declanşat, cel mai probabil, din cauza efectului termic al unei lămpi lăsate sub tensiune.
Tot miercuri, un echipaj al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus a asigurat măsurile de prevenire pe întreaga perioadă a desfăşurării manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, la mănăstirea Moisei, la care au participat circa 12.000 de persoane. În acelaşi timp, un echipaj al Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş a asigurat măsurile de prevenire la Mănăstirea “Sfânta Ana” din localitatea Rohia, pe parcursul manifestărilor religioase la care au luat parte aproximativ 10.000 de persoane.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.