Permis de conducere lituanian fals

Permis de conducere lituanian fals
Un bărbat din Tarna Mare este cercetat de polițiștii de frontieră după ce la control a prezentat un permis de conducere lituanian fals. 
În data de 23 decembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tarna Mare au oprit pentru control, în Tarna, un autoturism marca BMW, înmatriculat în străinătate.
La volanul mașinii se afla Vasile O., în vârstă de 48 de ani, din Tarna Mare. Polițiștii de frontieră i-au solicitat celui aflat la volan să prezinte la control documentele personale și actele mașinii.
Vasile O. a prezentat și permisul de conducere, eliberat de către autoritățile lituaniene. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că permisul de conducere având seria înscrisă pe documentul prezentat la control de Vasile O. aparține de fapt unei tinere din Lituania, în vârstă de 20 de ani. Colegii noștri au făcut verificări și au aflat că bărbatul oprit la control nici măcar nu deține permis de conducere eliberat de autoritățile din România. 
Acum Vasile O. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.