Certificat de înmatriculare falsificat

Certificat de înmatriculare falsificat
Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un bărbat din Mureș care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare în care data expirării ITP-ului era modificată.

Sâmbătă, 24 decembrie a.c., în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Albert N., în vârstă de 27 de ani, din județul Mureș. Acesta conducea un autoturism marca BMW înmatriculat în Mureș.
Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul de frontieră i-au fost solicitate conducătorului auto actele personale și documentele mașinii. Polițistul de frontieră care a efectuat controlul documentelor a constatat că la rubricat ITP din certificatul de înmatriculare data următoarei inspecții tehnice este modificată. În urma verificărilor efectuate, lucrătorii noștri au constatat că inspecția tehnică a mașinii era valabilă până la 12.10.2011, dar a fost modificată în 22.11.2013.
Conducătorul auto este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.