Patru ordine de protecţie emise în weekend de poliţiştii maramureşeni

În weekend poliţiştii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină la mai multe cazuri de violenţă în familie. În patru dintre acestea au fost emise ordine de protecţie, iar agresorii sunt cercetaţi penal.

Poliţiştii Secţiei Fărcaşa au fost sesizaţi vineri că o tânără domiciliată în Ardusat a fost ameninţată şi agresată fizic de către soţul său. În urma evaluării riscului, faţă de agresorul în vârstă de 33 de ani a fost emis un ordin de protecţie provizoriu şi s-a întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare. Tot vineri, poliţiştii din Leordina au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale sesizate la 112. Victima, o tânără de 21 de ani, din Poienile de Sub Munte, a fost agresată de către soţul său, pe fondul unor neînţelegeri legate de bani. Întrucât s-a constatat că există un risc iminent, poliţiştii au emis pe numele agresorului un ordin de protecţie provizoriu şi au întocmit dosar penal.

Un caz similar a fost înregistrat sâmbătă seara de poliţiştii Secţiei Groşi. Pe fondul unor discuţii contradictorii o tânără de 30 de ani a fost agresată de concubinul său de 32 de ani. Cel de-al patrulea ordin de protecţie provizoriu a fost emis de către poliţiştii din Ulmeni, după ce o femeie din oraş a reclamat că pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri, fiul său a distrus bunuri în casă, a agrest-o verbal şi a ameninţat-o cu acte de violenţă. Agresorul a fost internat la spitalul din Sighetu Marmaţiei şi este cercetat pentru violenţă în familie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.