Patru adolescente date dispărute au fost găsite de polițiști în weekend

Patru cazuri de dispariţii de minore le-au fost sesizate în weekend poliţiştilor maramureşeni. Fiecare caz a fost verificat, stabilindu-se că niciunul nu s-a produs în circumstanţe alarmante, fiind situaţii de plecări voluntare. Toate fetele au fost găsite în câteva ore de la primirea sesizării sau în ziua următoare.

Vineri după-amiaza poliţiştii au găsit în parcarea unui hypermarket din municipiul Baia Mare o tânără de 15 ani, din Lăpuşel, pe care părinţii au reclamat-o dispărută de la domiciliu. O băimăreancă, de 14 ani, reclamată dispărută sâmbătă, a fost găsită de poliţişti în localitatea Someş Odorhei, din judeţul Sălaj. O altă tânără de 14 ani, din Baia Mare, care a plecat voluntar dintr-o casă de tip familial din municipiu, a fost găsită de poliţişti în Remeţi pe Someş.

Tot sâmbătă, poliţiştii Secției Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că în 7 august o tânără de 15 ani din comuna Desești a plecat voluntar de la domiciliu pe motiv că merge la un suc cu un prieten, însă nu a revenit şi nu a putut fi contactată pe telefonul mobil. In urma activităţilor desfăşurate, adolescenta a fost depistată de poliţişti în Câmpulung la Tisa. Poliţiştii au stabilit că adolescentele nu au fost victimele unor infracţiuni pe perioada cât au lipsit de la domiciliu. Toate au fost încredinţate părinţilor revocându-se urmărirea lor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.