VIDEO | Pachete cu rechizite școlare pentru copiii din Sarasău și Remeți

Preșcolarii și elevii de la Școala Gimnazială Sarasău de pe „Ulița pădurii” și cei de la Școala Gimnazială Remeți de pe „Surdic”, „Carieră”, „Mociar”, „Piatra2” au primit  pachete cu rechizite școlare. Demersul a fost posibil datorită sponsorilor și voluntarilor.

Copiii se bucură de sprijinul învățătoarelor Margareta Bledea, Maria Hotico, Tamara Cheșa și  Tanea Ștețca, care le sunt aproape prin activități educaționale specifice.

Dascăli de la Școala Gimnazială Sarasău – învățătoare, directorul școlii -, împreună cu inspectorul școlar pentru istorie și discipline socio-umane lucrează cu preșcolarii și elevii de pe Ulița Pădurii,  folosind fișe de lucru și auxiliare didactice.

De asemenea și copiii din comuna Remeți – „Surdic”, „Mociar”, „Carieră”, „Piatra 2” – continuă învățarea cu doamna învățătoare și cu profesorul de limba ucraineană, care au identificat soluții în acest sens și îi vizitează în comunitate.

Prin grija sponsorilor, preșcolarii și elevii au primit pachete cu rechizite școlare. În activitățile de susținere s-au implicat, alături de cadrele didactice, voluntari de la Clubul „Interact”, Asociația „Traista cu bunătăți” și Cercul „Gemina” din cadrul Colegiului Național „Dragoș Vodă” Sighetu Marmației.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.