Organizaţia TSD, filiala Sighet, a făcut o surpriză plăcută copiilor aflaţi in Centrul de Zi, Avram Iancu

Organizaţia  TSD, filiala Sighet, a făcut o surpriză plăcută copiilor aflaţi in Centrul de Zi,  Avram Iancu

Pentru a simti cu adevarat ca este sarbatoare si pentru  copiii cei mai oropsiti de soarta, organizatia  TSD filiala Sighet a facut o surpriza copiilor aflati in Centrul de Zi  Avram Iancu, din Sighetu Marmatiei. Acestia nu au venit singuri ci insotiti de elevii clasei  I-a Step-by-Step de la Scoala Generala George Cosbuc si de o parte din profesorii care predau la aceasta institutie. 
Vizibil emotionata, presedinta TSD, filiala Sighet, Aurica Stroblea, ne-a declarat ca actiunea de azi nu are cum sa nu te marcheze. In pofida problemelor cu care se confrunta copiii din Centrul de Zi Avram Iancu, acestia si-au primit vizitatorii  cu bratele deschise, cu multa bucurie si cu multa voie buna.
Inclusiv copiii clasei I-a Step-by-Step  de la Scoala Generala George Cosbuc au fost placut impresionati de bucuria pe care au adus-o in ochii colegilor lor mai putin norocosi.
Trebuie sa mentionam faptul ca membrii TSD nu se afla la prima initiativa de acest gen,  acestia  au continuat o traditie inceputa cu ani in urma.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.