8 focuri de armă pentru prinderea unor infractori la Vama de la Sarasău

8 focuri de armă pentru prinderea unor  infractori la Vama de la Sarasău

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat doi cetățeni ucraineni care încercau să introducă în ţară aproximativ 210.000 ţigarete de contrabanda. Pentru reţinerea uncrainenilor, poliţiştii de frontieră au executat opt focuri de avertisment în plan vertical.
Astazi în jurul orei 07.30, politistii de frontiera din Sarasau au observat în apropierea frontierei cu Ucraina, un grup de persoane care transporta mai multe colete voluminoase spre interiorul țării. Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbații au abandonat coletele şi au fugit în direcţii diferite. S-a trecut la urmărirea suspecţilor, fiind trase opt focuri de avertisment în plan vertical. S-a reuşit reţinerea a unui cetăţean ucrainean în vârstă de 38 de ani.
Ulterior, a fost închisă comunicația Sighetu Marmației – Satu Mare  respectiv DN 19 cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș și Postului de Poliție Certeze, care a reținut încă un cetățean ucrainean in varsta de 34 de ani.
La faţa locului au fost descoperite 21 de colete, ambalate în folie de culoare neagră, în care se aflau 10.500 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare totală de aproximativ 87.000 lei.
Din primele cercetări rezultă faptul că cei doi ucraineni au introdus ilegal țigările de contrabandă din Ucraina în România.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.