VIDEO | Orașul Cavnic se modernizează pe fonduri guvernamentale și europene

Orașul Cavnic se modernizează pe fonduri guvernamentale și europene. Numeroase proiecte au fost finalizate în cursul anului trecut, o parte se află în derulare, iar deja există documentație pentru alte proiecte, importante pentru dezvoltarea orașului Cavnic.

Orașul Canic este stațiune turistică de interes local, certificare obținută în urma eforturilor admnistrației publice locale de a ridica orașul la un nivel important de dezvoltare. Multe investiții s-au făcut cu fonduri externe, prin eforturile administrației publice locale de a scrie și implementa proiecte.

”Avem depuse mai multe proiecte  spre finanțare. Pentru unele s-au emis documente, altele se află în procedură de redactare. Luni sau marți avem întâlnire la București pentru un alt proiect important pentru Cavnic.  Am finalizat lucrările la Colegiul Economic ”Pintea Viteazul”, am modernizat clădirea liceului.Am reabilitat un număr de cinci blocuri de locuințe, am modernizat peste 20 de kilometri de străzi la niveul orașului Cavnic și alei pietonale printre blocuri, o lucrare amplă, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, unde am avut prinsă o finanțare foarte mare. Au fost investiții foarte multe care s-au dovedit a fi benefice pentru comunitatea noastră și cetățenii orașului Cavnic”, spune primarul Vladimir Petruț, amintind de proiectele implementate în cursul anului 2020,

Investițiile continuă. Primăria orașului Cavnic are pregătite numeroas proiecte printre care lucrări de modernizăre a școlilor, reabilitarea străzilor, construirea unei  baze sportive nouă, investiții ample la Spitalul de Psihiatrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.