Orașul Baia Sprie achiziționează 9 autobuze de tip MAN

Primarul orașului Baia Sprie, Sebastian Alin Bârda a semnat azi achiziția a 9 autobuze urbane tip MAN care vor deservi exclusiv linia 8 Baia Sprie – Baia Mare.
Sunt autobuze hybrid cu o capacitate de 27 locuri pe scaun și 90 în picioare, achiziționate prin fonduri europene nerambursabile accesate de Primăria Baia Sprie prin proiectul „Asigurarea mobilității în orașul Baia Sprie prin modernizarea sistemului de transport public în comun și pietonalizarea zonei centrale a orașului”.
Valoarea totală a contractului pentru achiziția celor 9 autobuze, cu serviciile aferente, este de 10.327.500,00 lei fără TVA, respectiv, 1.147.500,00 lei fără TVA/autobuz.

”O comunitate nu se dezvoltă doar pe baza fondurilor proprii. Atragerea de fonduri nerambursabile este vitală în cazul proiectelor mari și reprezintă o preocupare continuă pentru mine.
Această investiție ar fi fost imposibil de făcut din fonduri locale, de aici nevoia continuă de a dezvolta proiecte, de a învăța de la alții, de a pregăti profesioniști care să le scrie și să le implementeze. Am planuri mari pentru următoarea etapă de finanțare. Reprezintă soluția pentru dezvoltarea comunității noastre”, – a declarat primarul orașului Sebastian Alin Bârda.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.