Consiliul Județean Maramureș a premiat profesorii îndrumători ai elevilor de nota 10 la examenele naționale

Consiliul Județean a premiat, astăzi, 16 decembrie profesorii îndrumători ai elevilor de Nota 10 la examenele naționale din vara acestui an, precum și doi elevi care au obținut rezultate excepționale la fazele internaționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare – Tuș Rareș Traian, elev la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai”, a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională de Astronomie 2021, iar Lazea Darius, elev al aceluiași colegiu, a obținut medalia de argint la Olimpiada Balcanică de Matematică.

”Excelența în învățământul maramureșean nu ar fi posibilă fără implicarea și suportul cadrelor didactice, al căror merit este incontestabil în reușitele elevilor noștri, care prin performanță și multă muncă au reușit să promoveze județul nostru și peste hotare.
Educația este o prioritate pentru mine și pentru întreaga echipă a Consiliului Județean Maramureș, un domeniu vital pentru dezvoltarea societății moderne de astăzi și pentru bunăstarea tuturor.
Vă felicit pe toți, profesori și elevi, și vă asigur de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș în toate proiectele de viitor, ”- a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.