Ora de fotbal în școli

La Primăria Sighet a avut loc azi conferința de lansare a proiectului Ora de fotbal în unitățile școlare, implementat de Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local.

Proiectul se derulează în perioada 4 aprilie – 10 iunie și își propune să faciliteze accesul elevilor din unitățile școlare la sport.

În aceasta perioada elevii din unitățile școlare de pe raza municipiului Sighetu Marmației vor beneficia de un program de pregătire profesionist ce îi va ajuta să se dezvolte fizic armonios, fiind în același timp un prilej de a învăța lucruri noi, de a se distra, iar prin colaborarea cu partenerii de joacă să își dezvolte spiritul de echipă atât pe terenul de fotbal, cât și în afara lui.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de atragerea unui număr cât mai mare de copii către sport, educarea tinerilor în spiritul unui mod de viață activ, bazat pe practicarea regulată a exercițiilor fizice și conștientizarea importanței sportului ca rol educativ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.