Starea drumurilor în județ

A plouat in judet, iar in cursul serii si al noptii pe arii extinse au cazut precipitatii mixte (ploaie si lapovita).  In zona montana  precipitatiile au fost sub forma de ninsoare. In Pasul Prislop ninsoarea a fost viscolita.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed, cu exceptia DN 18, in Pasul Prislop, unde intre km 162 si km 181 se gaseste pe partea carosabila un strat de zapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 12 utilaje si au imprastiat 88 tone de material antiderapant in Pasul Prislop.

Sectoarele de drumuri judetene au partea carosabila curata si umeda. Angajatii SC Drumuri si Poduri au actionat cu sapte utilaje si au imprastiat 140 tone de material antiderapant pentru prevenirea si combaterea poleiului.

Cerul este acoperit. Ploua slab in judet. Ninge slab in Pasul Gutai, pe Dealul Hera, Dealul Huta-Certeze si in Pasul Prislop. Vizibilitatea in trafic este buna. Izolat, in zonele joase si in zona inalta de munte se semnaleaza ceata. Vantul sufla slab, la moderat cu intensificari temporare la munte. In Pasul Prislop vantul sufla cu viteze de 50-55 km/h.

Stratul de zapada masura pana la 86 cm la statia meteo Iezer, 2 cm la Grosii Tiblesului, Cavnic si Mara. Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost variabile. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.