Senator Dan Ivan: Investițiile în infrastructura rutieră și feroviară din Sighetu Marmației se desfășoară în ralanti

Dan Ivan, senator USR Maramureș, a adresat o interpelare Ministerului Transporturilor și Infrastructurii pentru a afla, cu certitudine, când va fi reabilitată gara din Sighetu Marmației.

„Deși nu este prima oară când adresez aceleași interpelări Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, am decis să fac din nou acest lucru, pentru a afla, cu certitudine, când va fi reabilitată gara din Sighetu Marmației sau când vor începe lucrările pentru modernizarea trecerilor la nivel de cale ferată din municipiu.

Răspunsurile pe care le-am primit sunt scurte, evazive și pline de termene care nu se respectă niciodată.

În fiecare an fac o nouă interpelare pe acest subiect și în fiecare an, termenul de începere a lucrărilor este decalat iar și iar.

Podul peste Tisa este un alt exemplu de „așa nu”. Ne-am fi așteptat ca în actualul context regional Ministerul Transporturilor, condus de PSD, să investească urgent în reabilitarea vechiului pod și demararea lucrărilor la noul pod peste Tisa, însă vedem doar cum se trage de timp și se întârzie nepermis de mult, în detrimentul sighetenilor și Maramureșului Voievodal.

Constat cu stupoare că bani pentru investiții fără sens există mereu, bani pentru pensii speciale există mereu, dar pentru proiectele de care cetățenii chiar au nevoie, cei din actuala coaliție de guvernare, PSD-PNL-UDMR, nu au decât promisiuni deșarte și talentul de a-i duce cu zăhărelul cât mai mult timp.” a declarat senatorul USR Maramureș, Dan Ivan.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.