VIDEO | Operațiunea ”Împodobirea casei de Crăciun”

Spiritul sărbătorilor de iarnă începe să se facă simțit în tot mai multe case. Și sighetenii colindă  acum magazinele pentru coronițe pentru ușă, aranjamente pentru masa de Crăciun și decorațiuni pentru brad.

Anul acesta sighetenii se pregătesc din timp pentru sărbătorile de iarnă astfel că magazinele cu decorațiuni de Crăciun sunt aglomerate în această perioadă.

”Au început deja să caute, noi avem aranjamente gata făcute în magazine, multă lume vine să ceară pe comandă, diferinte preferințe și culori. Am avut coronițele de Advent, acum am început să facem aranjamentele și în fiecare an suntem căutați de sigheteni ca să își înnoiască decorațiunile sau să facă cadouri”, a spus Irina Dragoș, reprezentanta unui magazin de specialitate.

Și anul acesta cele mai căutate sunt combinațiile de roșu cu verde sau alb însă sunt și persoane care preferă culorile mai îndrăznețe.

”Culorile sunt în funcție de preferințele fiecăruia dar în general roșu clasic, cu lemn, alb, roz, turcoaz, culoarea acestui sezon dar pe clasic se merge cel mai mult”, a adăugat Irina Dragoș

Comenzile pentru decorațiunile de Crăciun se dau din timp iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.