VIDEO | Conducerea Clubului Sportiv Municipal Sighet prezintă o retrospectivă a anului 2020

Având în vedere că se apropie sfârșitul anului, conducerea Clubului Sportiv Municipal Sighet prezintă  o retrospectivă a anului 2020.

În anul calendaristic 2020,echipa de seniori a clubului CSS Sighet a participat in Liga Națională de Baschet unde a terminat pe locul 15 la momentul suspendării Campionatului Național loc ce îi permitea să participe și în sezonul 2020-2021 în primul eșalon baschetbalistic al Romaniei. A disputat 5  partide dintre care 3 pe teren propriu, în sala Liceului Tehnologic Forestier, de subliniat fiind faptul că toate meciurile disputate în Sighetu Marmației au fost jucate cu sala plină, de unde rezultă faptul că baschetul are un impact mare asupra locuitorilor municipiului Sighet. Un meci de referință au avut  baschetbaliștii sigheteni în acest an,  unul împotriva celor de la BC Athletic Constanța, pe care au reușit să îi învingă în urma unui meci tensionat, câștigând în ultimele secunde ale partidei.

De asemenea, anul 2020 a adus o nouă performanță pentru baschetul sighetean, de această dată cei de la CSS- CSM Sighet U20 au reușit să se claseze pe locul 3 la Turneul Final al Campionatului Național, obținând medalia de bronz. Pentru sezonul 2020-2021 Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmatiei conform protocolului de colaborare cu ,Clubul Sportiv Școlar Sighet participă in Campionatele Naționale cu următoarele echipe :ü

Echipa de seniori a clubului după 3 ani consecutivi de activitate la nivelul Campionatelor Naționale (Divizia A sau Divizia B) nu s-a mai înscris pentru sezonul 2020-2021, din cauza lipsei infrastructurii și anume a faptului că nu avem o Sală Polivalentă cu parchet specific meciurilor din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.