OBIECTIVE: Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, are proiecte ambițioase pentru Maramureș

OBIECTIVE: Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, are proiecte ambițioase pentru Maramureș

Filiala județeană a Partidului Social Democrat Maramureș salută revenirea lui Dragoș Titea, secretarul executiv al PSD Maramureș, în funcția de secretar de stat la Ministerul Transportului, județul având, în prezent, trei secretari de stat în Guvernul Dăncilă. Este vorba despre Cosmin Butuza, care activează în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Bogdan Tomoiagă la Ministerul Turismului și Dragoș Titea, numit marți, 20 noiembrie 2018, în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Numirea a fost realizată printr-o decizie a premierului României, Viorica Dăncilă și a fost publicată în Monitorul Oficial. Dragoș Titea a ținut să mulțumească pentru susținere și sprijin organizației PSD Maramureș și președintelui filialei județene, Gabriel Zetea, arătând că are o serie de proiecte pe termen scurt, mediu și lung, care dorește să fie duse la bun sfârșit în perioada următoare.

Un proiect extrem de stringent de care mă voi ocupa îl reprezintă finalizarea investiției pe Drumul Național 18. Vor urma, apoi, discuții urgente cu reprezentanții Companiei TAROM, pentru a readuce pe Aeroportul Internațional Maramureș orarul de zbor existent înainte de modernizare, respectiv curse zilnice către București și retur. În opinia mea și a colegilor mei, Aeroportul Internațional Maramureș este pregătit și pentru atragerea zborurilor către destinații europene, acesta fiind un alt proiect în care mă voi implica personal. Un alt obiectiv care vizează Aeroportul îl reprezintă finalizarea plăților pentru lucrările executate, dar și transferul terenului de la Aeroclub la Consiliul Județean Maramureș și continuarea modernizării aerogării. Pe termen mediu și lung îmi doresc să finalizăm lucrările la drumul Baia Mare  – Târgu Lăpuș, dar și accelerarea finalizării proiectului drumului expres Dej – Baia Mare – Petea. Mă voi interesa și de stadiul implementării proiectului podului peste Tisa, dar și de etapa în care se află proiectul privind realizarea centurii de nord a municipiului Sighetu Marmației, precum și centura ocolitoare a municipiului Baia Mare”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea.  
Gabriel Zetea: ”Filiala județeană a PSD are oameni valoroși, care ne pot reprezenta cu cinste la nivel guvernamental”
Președintele PSD Maramureș și vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest, Gabriel Zetea a arătat că, echipa maramureșenilor din Guvernul României se întărește, în prezent județul având trei secretari de stat și un ministru în persoana ec. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, care ne reprezintă la nivel guvernamental.
Mă bucur să văd că maramureșenii sunt tot mai apreciați la centru, iar filiala județeană a PSD are oameni valoroși care ne pot reprezenta cu cinste la nivel guvernamental. Numirea secretarului executiv al PSD Maramureș, Dragoș Titea, în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor reprezintă o șansă în plus pentru județul nostru și am convingerea că proiectele Maramureșului vor fi implementate într-un timp și mai scurt. Misiunea noului secretar de stat în Ministerul Transporturilor este una foarte clară când ne raportăm la necesitățile județului: susținerea dezvoltării Aeroportului Internațional Maramureș, finalizarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere naționale pe principalele tronsoane, dar și identificarea unor soluții pentru impulsionarea transportului feroviar. PSD Maramureș se mândrește cu fiecare membru care accede într-o funcție cu atât de mare responsabilitate, așa că îi urez lui Dragoș Titea, mult succes în ducerea la bun sfârșit a proiectelor începute și multă putere de muncă”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.